//cdn.globalso.com/leacree/c366de26.jpg
//cdn.globalso.com/leacree/41e7f034.jpg
//cdn.globalso.com/leacree/1fedaf932.jpg

Lamaran

Leacree ngasilake macem-macem penyerap kejut, strut, lan bagean panggantos suspensi kanggo kendaraan kaya ing ngisor iki.

  • Passenger Vehicles

    Kendaraan Penumpang

  • Commercial Vehicles & <br>Special Vehicles

    Kendaraan Komersial &
    Kendaraan Khusus

  • 4*4 Off Road Vehicles 

    4 * 4 Kendaraan Dalan Off 

  • Sports Vehicles

    Kendaraan Olahraga

babagan kita

langganan
content_img

ISO9001 / IATF16949 Disertifikasi

Produk sing Ditampilake

LEACREE fokus ing kendharaan strut lengkap, penyerap kejut, spring coil, lan produk suspensi udara kanggo kendaraan penumpang populer sing nutupi mobil Asia, mobil Amerika lan mobil Eropa.

Ndeleng kabeh katalog

Produk sing Dituduhake

COMPLETE STRUT ASSEMBLY

RUANG STRUTU LENGKAP

ELECTRONIC STRUT ASSEMBLY

PERHIMPUNAN Listrik Elektronik

OFF ROAD SUSPENSION

SUSPENSI ROAD MATI

AIR SUSPENSION

SUSPENSI AIR

SHOCK ABSORBER

SHOCK ABSORBER

RAISED HEIGHT  SUSPENSION KIT

NGGANGGU KIT SUSPENSI Dhuwur

SPORT SUSPENSION

SUSPENSI OLAHRAGA

AIR TO STRUT CONVERSION KIT

AIR TO STRUT CONVERSION KIT

COIL SPRING CONVERSION KIT

KONVERSI COIL SPRING KIT

Ninggalake pesen.

ULANGAN PELANGGAN

Deleng apa sing dicritakake pelanggan babagan produk lan layanan

Wholesaler in Germany

Grosir ing Jerman

"Kanthi dhukungan, sanajan ing taun pandemi, kita bisa ndeleng taun bisnis sing sukses. Bareng kita entuk prekara-prekara sing hebat, lan kita pengin ngaturake panuwun khusus amarga iki ”

Distributor in USA

Distributor ing AS

"Matur nuwun kanggo layanan lan layanan pelanggan sing apik."

LEACREE End User

Panganggo pungkasan LEACREE

"5 lintang mung ora cukup ...
Suspensi rasane pas banget. ”

Apa sing nggawe OUTCAND LEACREE ing AFTERMARKET?

Creative Technology

Teknologi Kreatif

Sikap "unggul lan inovasi" nggawe LEACREE supaya terus maju ing teknologi suspensi. Kanggo nggawa pengalaman nyopir sing optimal saka pamilik mobil, kejutan lan stras LEACREE dianyari kanthi sistem katup sing luwih apik.

Customized Service

Layanan Khusus

Kit suspensi aftermarket khusus minangka salah sawijining spesialisasi. Kita wis ngembangake suspensi olahraga lan bagean suspensi off-road. Apa sampeyan pengin ngudhunake utawa ngangkat mobil utawa SUV, kita bisa nyukupi kabutuhan sampeyan.

Road Tests

Tes Jalan

Kanggo mesthekake produk suspensi duwe keamanan maksimum, kenyamanan lan pas banget karo kendaraan, produk anyar kudu dimuat nganggo mobil kanggo tes dalan. Mung sawise lulus tes, bagean suspensi kita diijini adol ing pasar gedhe.

Warta

Apa kendaraanku kudu didadekake siji sawise diganti struts? 

Ya, disaranake sampeyan nindakake jajaran nalika ngganti strut utawa nindakake tugas utama kanggo penundaan ngarep. Amarga penghapusan strutut lan instalasi duwe pengaruh langsung marang setelan camber lan caster ...

Turunake Dhuwur Kendharaan, Ora Standar

Kepiye supaya mobil sampeyan katon sportif tinimbang ora tuku mobil anyar? Ya, wangsulane yaiku ngatur kit suspensi olahraga kanggo mobil sampeyan. Amarga kinerja-driven utawa sp ...

Mode Gagal Utama kanggo Shock Absorber

1. Kebocoran Minyak: Sajrone siklus urip, damper bisa ndeleng utawa metu saka lenga saka njero sajrone kahanan statis utawa kahanan kerja. 2. Gagal: Penyerap kejut ilang fungsi utamane nalika ...

Nyerep Shock utawa Déwan Strut Lengkap?

Saiki ing gerbang aftermarket kendharaan lan pasar komponen panggantos struts, Strut Lengkap lan Shock Absorber dadi populer. Nalika kudu ngganti kejutan kendharaan, kepiye milih? Mangkene sawetara tips: St ...

Napa Mobilku Kudu Penting Nyerep

A: Penyerap kejut bisa digunakake bebarengan karo sumber kanggo nyuda pengaruh nabrak lan potholes. Sanajan sumber kanthi teknis nyedhot pengaruh, yaiku penyerap kejut sing ndhukung ...