Warranty Produk

Janji Warranty LEACREE

Guncangan LEACREE lan strut didhukung garansi 1 taun / 30.000km. Sampeyan bisa tuku kanthi kapercayan.

LEACREE-Warranty-Promise

Cara Nggawe Klaim Garansi

1. Nalika panuku nggawe klaim garansi kanggo produk Leacree sing rusak, produk kasebut kudu dipriksa kanggo ndeleng manawa produk kasebut nduweni kualifikasi panggantos.
2. Kanggo nggawe klaim miturut jaminan iki, kembalikan produk sing cacat menyang dealer Leacree resmi kanggo verifikasi lan ijol-ijolan. Salinan bukti resit ritel tanggal asli sing sah kudu diiringi klaim garansi.
3. Yen kasedhiya jaminan iki, produk bakal diganti sing anyar.
4. Klaim garansi ora bakal diajeni kanggo produk sing:
a. Wis rusak, nanging ora cacat.
b. Diinstal ing aplikasi sing ora katalog
c. Dituku saka distributor Leacree sing ora sah
d. Ora diinstal kanthi bener, diowahi utawa dilecehke;
e. Diinstal ing kendaraan kanggo tujuan komersial utawa balap

(Cathetan: Garansi iki diwatesi kanggo ngganti produk sing rusak. Biaya ngilangi lan instalasi ora kalebu, lan kerusakan insidental lan konsekuensi ora dikatutake ing garansi iki, ora preduli nalika kegagalan. Garansi iki ora ana regane awis.)