R&D

LEACREE duwe tim R&D profesional lan pendhidhikan. Sawetara insinyur teknis duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing riset lan pengembangan sistem suspensi otomotif.

page_rd

Kajaba iku, perusahaan kita nganakake rapat pelatihan R&D.

pageimg

Luwih penting, LEACREE kerja sama karo universitas negeri terkenal ing riset lan pangembangan teknologi penundaan, kayata Institut Teknologi Beijing, Universitas Sichuan University Jinjiang lan Universitas Xihuay

pageimg (2)

Sawise upaya 15 taun, kita wis sukses ngembangake luwih saka 3000 barang kendaraan, nutupi mobil penumpang, SUV, Off-road, kendaraan komersial, pickup, truk ringan lan sawetara kendaraan militer lan kendaraan khusus.

ageimg