Warta

  • Off-Road Shock Absorbers and Coil Spring Suspension Kits for ISUZU Mu-x

    Nyerep Shock Off-Road lan Paket Suspensi Koil Spring kanggo ISUZU Mu-x

    Off-roading ngidini sampeyan njelajah ruangan sing apik. Kit suspensi off-road LEACREE bakal nggawa sampeyan pengalaman plancongan petualangan off-road 4 × 4 sing nyenengake. LEACREE Meluncurake Serut Shock Off-Road lan Paket Suspensi Coil Spring kanggo ISUZU Mu-x. Luwih apik tinimbang sing asli! Minangka profesi ...
    Waca liyane
  • Raised Height Suspension Kits for 4×4 Off-Road Adventures

    Kit Ditundha Dhuwur Kanggo 4x4 Petualangan Off-Road

      APLIKASI TAHUN CATALOG SUSPENSION LEACREE, 2012.05- Mitsubishi L200 / FORTE / STRADA / TRITON KA5T, K9T, KB4T, KB9T 2008.07- Nissan NAVARA NP300 (2WD, 4WD) 2008.04- Toyota HiLux / Fortuner / Vigo 2012- MAZDA BT 3.2L (4WD, 2WD) 2010- Toyota FJ Cruise ...
    Waca liyane
  • Custom Sport Suspension Kits? Choose Leacree

    Kit Suspensi Olahraga Khusus? Pilih Leacree

      LEACREE SPORT SUSPENSION CATALOG CAR MAKE TAUN Honda Fit 2014.05- Volkswagen Golf 2014-2018 Volkswagen Golf 2019- Volkswagen CC 2010-2018 Mazda Angksela 2014- Mazda Atez 2014- Toyota Corolla 2007-2019 Honda Civic 2016- Honda Accor ...
    Waca liyane
  • Air Suspension Failure  To Repair or Replace?

    Gantung Suspensi Udhara Kanggo Mbenakake utawa Ngganti?

    Penundaan udara minangka pangembangan anyar ing industri otomotif sing gumantung karo kantong udara khusus lan kompresor udara kanggo fungsi sing optimal. Yen sampeyan duwe utawa nyopir mobil kanthi suspensi udhara, penting sampeyan kudu ngerti babagan masalah umum sing khas kanggo suspensi udara lan kepiye ...
    Waca liyane
  • Do the strut mounts come with the bearings?

    Apa gunung strut teka nganggo bantalan?

    Bantalan kasebut minangka barang sing nyandhang, mengaruhi respon setir roda ngarep, lan alignment rodha, mula umume strut dipasang karo bantalan ing rodha ngarep. Minangka roda mburi, strut bisa dipasang tanpa bantalan ing mayoritas.
    Waca liyane
  • How does a car’s suspension work?

    Kepiye cara kerja suspensi mobil?

    Kontrol Iki tembung sing gampang banget, nanging bisa uga tegese bedane urip lan mati nalika mobil sampeyan. Nalika nyelehake wong sing dikasihi ing mobil, kulawarga, sampeyan pengin supaya dheweke aman lan bisa ngontrol. Salah sawijining sistem sing paling akeh diabaikan lan larang ing mobil saiki yaiku suspens ...
    Waca liyane
  • How Many Miles Do Shocks and Struts Last?

    Pira Mil Ditemtokake Shock lan Struts?

    Para ahli nyaranake penggantian kejut otomotif lan strut ora luwih saka 50.000 mil, iki kanggo tes dituduhake manawa kejutan lan gas sing diisi gas peralatan asli bisa diukur nganti 50.000 mil. Kanggo kendaraan sing adol populer, ngganti kejutan lan strut sing wis rusak bisa ...
    Waca liyane
  • My old car gives a rough ride. Is there a way to fix this

    Mobilku sing lawas menehi kulo sing atos. Apa ana cara kanggo ndandani iki

    J: Umume, yen sampeyan ngalami perjalanan sing angel, mula kanthi ngganti strut bakal ngatasi masalah iki. Mobil sampeyan biasane duwe strut ing sisih ngarep lan geger ing sisih mburi. Ngganti, bisa uga mulihake sampeyan. Elinga yen karo kendaraan lawas iki, sampeyan bisa uga ...
    Waca liyane
  • OEM vs. Aftermarket Parts for Your Vehicle:Which One Should You Buy?

    OEM vs Suku Purna Jual Kendaraan Sampeyan: Sing Sing Sampeyan Kudu Tuku?

    Yen wis wayahe ndandani mobil, sampeyan duwe rong pilihan utama: Produsen peralatan asli (OEM) utawa bagean Aftermarket. Biasane, toko bakul bakal kerja bareng karo komponen OEM, lan toko independen bakal bisa digunakake kanthi komponen aftermarket. Apa bedane bagean OEM lan aft ...
    Waca liyane
  • Please Note 3S Before Buying Car ShocksStruts

    Elingi 3S Sadurunge Tuku ShockStruts Mobil

    Yen sampeyan milih kejutan / strut anyar kanggo mobil sampeyan, priksa fitur ing ngisor iki: · Jenis sing Cocog Paling penting, sampeyan kudu milih guncangan / gawat sing cocog kanggo mobil sampeyan. Akeh pabrikan sing ngasilake bagean suspensi kanthi jinis tartamtu, mula priksa manawa ...
    Waca liyane
  • Principle of Mono Tube Shock Absorber (Oil + Gas)

    Prinsip Mono Tube Shock Absorber (Minyak + Gas)

    Penyerap kejut tabung mono mung duwe siji silinder. Lan umume, tekanan tinggi gas ing njero udakara 2.5Mpa. Ing silinder sing digunakake ana rong piston. Piston ing rod bisa ngasilake gaya redem; lan piston gratis bisa misahake ruang minyak saka ruangan bensin ing ...
    Waca liyane
  • Principle of Twin Tube Shock Absorber (Oil + Gas)

    Prinsip Penyerap Guncangan Tabung Kembar (Minyak + Gas)

    Supaya bisa ngerti babagan nyerep kejut tabung kembar sing digunakake, luwih dhisik ngenalake struktur kasebut. Waca gambar 1. Struktur kasebut bisa mbantu kita ndeleng panyerap kejut tabung kembar kanthi jelas lan langsung. Gambar 1: Struktur Absorber Shock Tube Tube Twin, absorber kejut duwe telung ...
    Waca liyane