Sejarah Leacree

  • 1998
    Perusahaan kasebut didegake
  • 2007
    Pabrik Leacree didegake
  • 2008
    Merek Leacree ndaftar ing luwih saka 30 negara ing saindenging jagad
  • 2009
    Siapke pusat distribusi lan anak perusahaan panyimpenan ing Tennessee, AS
  • 2010
    LEACREE entuk Sertifikasi DQS ISO / TS 16949: 2009 kanggo ngrancang lan nggawe shock absorber lan cabang lan kantor duweke ing luwih saka 10 kutha ing China
  • 2011
    Dadi pemasok OES sing disetujoni kanggo Toyota (Eropa) lan Chrysler kanggo pasar AS
  • 2012
    Tanduran anyar luwih saka 100.000 meter persegi kanthi lokakarya produksi modern lan peralatan canggih
  • 2015
    LEACREE entuk Sertifikasi DEKRA ISO / TS 16949: 2009 lan dibangun pusat R&D teknologi karo Universitas Teknologi Sichuan
  • 2016
    Warehouse jaban rangkah Inggris didegake
  • 2017
    Saluran penjualan anyar sing diperluas ing platform B2B & B2C
  • 2018
    LEACREE pikantuk sertifikasi ISO 9001: 2015 lan IATF 16949: 2016 ing desain lan pembuatan serap kejut
  • 2020
    Teknologi Valve Anyar ditrapake ing lini produk