Investasi Brand

Proposal Koperasi Investasi Brand LEACREE

Brand-Investment

Produk Ndhukung
Sampel gratis kanggo sampeyan. Strut lengkap sing kasedhiya, kita bisa menehi conto gratis. Yen model kasebut kurang, kita bisa menehi draf gambar sing bisa dipriksa.
Gratis nggawe kejut lan strut sales panas anyar kanggo sampeyan.

Rega Ndhukung
Distributor bisa entuk dhukungan rega.
Yen jumlah tuku distributor entuk target penghasilan saben taun, kita menehi diskon spesial minangka penghargaan.
Kanggo sawetara distributor kanthi prestasi sing apik, kita bisa menehi Hak Eksklusif LEACREE ing pasar lokal sampeyan.

Dhukungan Teknis
Dhukungan babagan konsultasi teknis lan pelatihan online.
Nyedhiyakake Video instalasi nganggo basa Inggris utawa basa lokal.
Nyedhiyakake instruksi instalasi nganggo basa lokal.

Dhukungan Pemasaran Unik
Bahan promosi / hadiah gratis
Kita bisa menehi dhukungan pameran, kayata poster, layar gulung lan liya-liyane. Kita uga bisa mikir melu pameran lokal kanthi distributor.

e6e1b131

Yen sampeyan pengin info liyane, kirim email menyang: info@leacree.com.