Babagan Leacree

Profil Perusahaan

LEACREE Kantor pusat ing Chengdu, China

Kantor pusat LEACREE dununge ing Chengdu City, sing wis dadi kutha nomer telu ing China. Uga misuwur minangka pandha raksasa sing lucu.

Ing zona pangembangan ekonomi lan teknologi nasional Kota Chengdu, pabrik LEACREE nduweni fasilitas manufaktur, R&D lan uji coba jalan luwih saka 100.000 meter persegi kanthi lokakarya produksi modem lan akeh peralatan canggih lini produksi profesional.

Factory Photo (1)

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman

LEACREE ngasilake macem-macem bagean panggantos sawise pasar kalebu strut assemblies lengkap, shock absorbers, coil spring, suspensi udara, suspensi ngisor / lift lift, lan kit suspensi sing digawe khusus. Produk kasebut bakal mulihake kendaraan sampeyan dadi kinerja sing anyar. 

aboutimg

Ing LEACREE, sampeyan bakal nemokake klompok wong sing positif lan berbakat sing pengin nggawe produk paling apik ing donya sing bakal menehi kenyamanan lan keamanan premium.
TIM SALES LEACREE

page_aboutimg (4)
team

LEACREE ing Amerika Utara

Ing taun 2008, Perusahaan LEACREE US didirikan ing Tennessee, AS. Wiwit kuwi, Perusahaan Leacree wis setya marang pasar mburi Amerika Utara lan menehi dhukungan layanan pelanggan kanggo kabeh pelanggan sing regane larang.

Foreign team (2)
Foreign team (3)
8b6ddsb2d

LEACREE Global

Minangka produsen terkemuka lan profesional saka kejut sawise pasar lan struts, LEACREE terus-terusan ngembangake produk kontrol kulo sing berkualitas tinggi. Kita duwe akeh pelanggan sing setia ing saindenging jagad lan merek LEACREE wis dadi sinonim kanggo nyopir kendaraan sing aman, nyaman lan bisa dikendhaleni. 

Kita kanthi bangga ngladeni 50 negara lan ngetung. Distributor kita nutupi jagad iki.

Leacree-Global3
Leacree-Global2
Leacree-Global

Kanthi sawetara gudang distribusi ing saindenging Asia, Amerika Utara lan Eropa, kita duwe bagean sing pas!