Bagian Strut

  • OEM Auto Car Spare Parts Chevy Silverado Toyota Control Arm Ball Joint

    OEM Auto Car Spare Parts Chevy Silverado Toyota Control Arm Ball Joint

    Control Arm minangka elemen transmisi sistem suspensi mobil. Nyambungake rodhane lan awak kanthi fleksibel liwat engsel utawa bushing bal. CV gabungan mindhah tenaga mesin saka transmisi menyang rodha nyopir. U-Joint nyadari transmisi daya saka variabel Angle lan digunakake kanggo ngganti posisi arah sumbu transmisi.

  • Auto Spare Parts Suspension Strut Mount Coil Spring Dust Cover

    Auto Spare Parts Suspension Strut Mount Coil Spring Dust Cover

    Coil Spring, Strut Mount, Cover Debu, Buffer, kabeh mau kalebu bagean penting saka strut absorber kejut. Tahan spring spring suspensi ketat dicenthang lan dikontrol, lan saben batch nindakake cek kinerja deformasi permanen. Strut Mount muter aksi buffer lan prilaku rotasi keseimbangan sing lincah. Tutup Debu nglindhungi saka permukaan penyerap kejut saka korosi njaba lan karusakan. Buffer nyuda pengaruh kanggo nglindhungi bagean.