Nganyarke Teknologi

LEACREE Teknologi Ditingkatake Valve Enhanced

LEACREE-Enhanced-Valve-Upgraded-Technology

Kanggo nambah kenyamanan kulo, pengalaman lancar lan nyopir, LEACREE ngetokake kejutan & strut kanthi sistem katup sing luwih apik. Kita janji sampeyan bakal ngrasakake bedane.

Apa Teknologi Ditingkatake Valve Ditingkatake?

Sorotan Teknologi

  • Imbang kekakuan saben sistem katup saka panyerep kejut
  • Ganti parameter katup tutup lan kaku klep aliran kanthi ngoptimalake struktur piston
  • Pemulihan sing luwih efisien kanggo penyerap kejut kendaraan ing negara getaran frekuensi dhuwur kanthi kecepatan rendah
  • Nguatake kekuwatan damping kanthi dhasar kendaraan asli

Fitur Produk 

  • Tampilan asli, dhuwur kulo asli
  • Ngurangi geter frekuensi dhuwur, tambah stabilitas
  • Ngapikake kenyamanan kulo lan penanganan
  • Nambah kinerja kemudi lan rem

Pengujian Profesional

Kita nggunakake sistem pengujian profesional kanggo nyoba kurva spektrum daya penyerap kejut saka penyerap kejut ngarep Corolla kanthi sistem katup normal lan sistem katup sing ditingkatake. Asil tes nuduhake yen penyerap kejut kanthi sistem katup sing luwih apik luwih efektif kanggo nahan geter frekuensi dhuwur.

Professional Testing  (2)
Professional Testing  (1)

Kita nginstal peredam kejut lan perakitan spring kanthi sistem katup normal lan sistem katup sing luwih apik kanggo nyoba. Selehake banyu abang 500 ml ing cangkir pangukuran kanthi horisontal ing sisih mburi mobil, lan pas bantalake kacepetan kanthi kecepatan 5km / jam. Dhuwur banyu sing goyang ing cangkir pangukur kendaraan sing dilengkapi karo nyerep kejut katup normal bisa nganti 600ml, lan frekuensi geter udakara 1,5HZ; nalika dhuwur banyu sing goyang ing kendharaan sing dilengkapi karo penyerap kejut nganti 550ml, lan frekuensi geter yaiku 1HZ.
Iki nuduhake manawa kendaraan sing dilengkapi panyerap kejut sing luwih apik ora ana geter nalika ngliwati bantalan kacepetan lan dalan sing banter, mlaku luwih lancar, lan duwe penak lan penanganan sing luwih apik.

Gambar paling dhuwur banyu sing goyang maksimum ing gelas pangukuran kanggo kendaraan kanthi penyerap kejut sistem katup lan penyerap kejut sistem katup normal kaya gambar:

pageimg

Lini produk LEACREE bakal nggunakake teknologi katup paling anyar sing ditingkatake, ora mung nyerep kejut lan majelis strut lengkap, nanging uga bagean suspensi sing disesuaikan.

Technology-Upgrade