Merek Leacree

Leacree Brand

ASAL saka LEACREE

Huruf LEACREE minangka tembung majemuk saka Leading and Creation. Iki nuduhake sikap Brand "terkemuka lan inovasi".

KONSEP saka LEACREE

LEACREE wis ngetrapake ide pangembangan perusahaan "Kualitas Pertama, Inovasi Teknologi, Kepuasan Pelanggan" kanggo melu riset, pengembangan, manufaktur, lan pemasaran kejutan kendaraan bermotor & strut lan produk suspensi liyane.

MISI KITA

Minangka pabrikan suspensi otomotif ISO9001 / IATF 16949, LEACREE terus nambah lan njembarake lini lan jangkoan produk. Kangge, kita wis nglumpukake tenogo kanggo ngembangake lan ngasilake kejutan suspensi teknologi tinggi lan kualitas tinggi kanggo nambah pengalaman nunggang pamilik kendaraan global. 

KABUDAYAAN saka LEACREE

Budaya "Leading, Creation, Honesty and Win-Win" minangka jiwa merek LEACREE, sing dadi semangat pangembangan berkelanjutan perusahaan.

Anjog

Sikap "terkemuka" nggawe LEACREE mesthi ana ing peringkat ngarep kejut & strik sawise dagang kanthi nggunakake teknologi utama lan peralatan canggih.

Titah

LEACREE terus-terusan ngupayakake inovasi ing teknologi, layanan, manajemen, penjualan lan terus ningkatake kualitas produk. Kanggo ngembangake produk kinerja kulo sing luwih maju, nyaman, ramah lingkungan lan aman, LEACREE wis nggawe sawetara pusat R&D aplikasi teknologi kanthi institusi riset ilmiah lan universitas terkenal ing China lan luar negeri

Kejujuran

Kanthi rega transparan, kualitas unggul, jaminan kualitas, sawise ora didol, LEACREE nglayani para pelanggan kanthi tulus.

Menang-menang

LEACREE tansah setya nggayuh asil win-win karo pangguna pungkasan, pelanggan lan supplier.