Rear Air Spring to Coil Spring Conversion Kit kanggo BMW X5

Katrangan singkat:

Kit konversi spring coil dirancang khusus kanggo ngganti suspensi udara. Kit konversi ngowahi suspensi udara dadi kombinasi spring / strut coil sing luwih dipercaya. Kit spring coil wis dipasang lan siyap dipasang, ngilangi kebutuhan kanggo nggunakake kompresor musim semi sing mbebayani. Ora dibutuhake alat khusus.

Saben kit konversi kalebu komponen penting sing dibutuhake kanggo ngganti sumber udara kaya spring coil sing bermutu lan hardware sing dipasang.


Detail Produk

Tag Produk

singlag

Fitur:

1. Antarmuka sing padha, gampang dipasang
2. Luwih dipercaya lan stabil
3. Nyuda resiko kegagalan airbag (tumurun ing dhuwur kendaraan)
4. Kinerja dhuwur kanthi rega kompetitif, nyuda biaya pangopènan

Spesifikasi:

PJeneng seni Mburi Udara Spring menyang Koil Spring Kit Konversi
Aplikasi BMW X5
Taun 2007-2013
Posisi spring koil mburi
Warranty 1 taun
Pakkage minangka pelanggan sing dibutuhake

Rekomendasi Udhara Jual Panas menyang Kit Konversi Spring Koil

singliemg (1) singliemg (4) singliemg (2) singliemg (3)

Kontrol Kualitas:

LEACREE nindakake operasi sistem mutu ISO9001 / IATF 16949 kanthi ketat lan nggunakake fasilitas laboratorium pengujian lan teknik uji coba tingkat lanjut kanggo njamin produk kita bisa nemokake utawa ngluwihi spesifikasi OE. Lan produk anyar kudu dimuat nganggo mobil kanggo tes dalan.

Aplikasi liyane:

Minangka pemasok OE lan aftermarket ing saindenging jagad, LEACREE nyedhiyakake macem-macem bagean suspensi penggantian otomotif, kalebu macem-macem jinis model kendharaan kalebu Mobil Korea, Mobil Jepang, Mobil Amerika, Mobil Eropa lan Mobil Cina. Merek kita identik karo nyopir kendaraan sing aman, nyaman lan bisa dikendhaleni. Kanggo informasi luwih lengkap babagan spring air tokit konversi spring coil utawa bagean suspensi liyane, wenehana dihubungi.

sagoisdhu89


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita