Penyerap Shock Mobil Aftermarket kanggo Nissan Quest Merkur

Katrangan singkat:

Minangka pemasok kejut mobil Cina lan strut sing duwe pengalaman 15 taun, LEACREE nggunakake kahanan paling anyar ing proses manufaktur seni kanggo njamin kualitas, wujud, pas lan fungsi sing unggul. Guncangan lan strut pengganti kita dirancang kanggo mulihake kinerja kendharaan asli kendaraan sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

LEACREE utamane duwe rong jinis penyerap kejut: Absorber Shock Tube Mono lan Absorber Shock Tube Tube.

Auto Parts Suspension Strut Shock Absorber for Volvo C30 S40 V70 S80

Fitur:

  • Rod piston digawe kanthi baja karbon sedeng. Lumahing njaba rod piston diolah nganggo krom mikro.
  • Peredam tabung diowahi bebarengan karo frekuensi geter, kanggo ngredhakake geter lan tetep nyopir kanthi nyaman.
  • Ngadopsi silinder presisi tinggi, minyak bermutu lan segel impor kanggo njamin daya tahan lan umur siklus.
  • Struktur tabung dobel kanthi nitrogen tekanan rendah bisa nambah kinerja nyopir.
  • Pangobatan proteksi anticorrosion jangka panjang. (PAIT BLACK UTAWA WARNA).
  • Range nggunakake suhu -20 ℃ ~ 80 ℃.
  • Keamanan panyerepan kejut saya apik kanthi nggunakake kekuatan tinggi lan baja paduan kualitas tinggi SAPH440.

Kaluwihan mobil LEACREE kejut:
Range Produk Lengkap
Ganti kualitas OE
Layanan Sampurna

Advantages of LEACREE car shock

Spesifikasi:

Jeneng Produk Nyerep Shock Mobil Aftermarket
Fitment Kendaraan Kanggo Pendhudhuk Merkur, Nissan Quest
Papan ing Kendharaan: Ngarep utawa mburi
Pakkage Kothak warna LEACREE utawa dibutuhake pelanggan
Sertifikasi ISO 9001 / IATF 16949
Garansi 12 wulan

Kontrol Kualitas:

LEACREE nindakake operasi sistem mutu ISO9001 / IATF 16949 kanthi ketat lan nggunakake fasilitas laboratorium pengujian lan teknik uji coba tingkat lanjut kanggo njamin produk kita bisa nemokake utawa ngluwihi spesifikasi OE.
Pengujian lan pamriksa pungkasan 100% ing ALL Shock Absorbers.

Quality Control

Penyerap kejut suspensi sawise pasar LEACREE lan strut digunakake kanthi umum kanggo mobil penumpang populer ing saindenging jagad kayata mobil Amerika, mobil Eropa lan mobil Asia. Hubungi kami kanggo katalog penyerap kejut lengkap.

singleimg


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk