Majelis Spring Coil Absorber Coil Spring kanggo Chrysler Town & Country

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Video produk

Déwan LEACREE Strut Coil Spring dipasang ing rékayasa kanggo mulihake kendharaan asli, kemampuan nangani lan ngontrol kendharaan.
Kanthi kabeh sing dibutuhake kanggo ngganti strut ing siji, Déwan lengkap luwih gampang lan luwih cepet dipasang tinimbang alat musik tradisional. Ora ana kompresor musim semi.
Minangka pabrikan Cina ing bagean suspensi mobil aftermarket, LEACREE nggunakake kahanan paling anyar ing proses manufaktur seni kanggo njamin kualitas, wujud, pas lan fungsi sing unggul.

singleimg_productsimg (1)

MANFAAT GRATIS RUANG LENGKAP
● Luwih gampang - Déwan strut lengkap luwih gampang lan luwih cepet dipasang tinimbang strut tradisional. Ora perlu alat khusus.
● luwih aman - Ora prelu kompres spring coil
● SMOOTHER-Ngapikake kemampuan kemudi, penanganan lan rem
● GRATIS- Ora ana kasempatan kanggo komponen sing ilang

Fitur

singleimg_productsimg (3)

Spesifikasi

Jeneng Produk Majelis Spring Coil Absorber Shock Absorber
Fitment Kendaraan Kanggo Chrysler Town & Country
Papan ing Kendharaan: Ngiwa / nengen
Bagean Klebu Mount strut ndhuwur sing wis dipasang, spring coil, kit buku, bumper, isolator spring lan absorber kejut
Pakkage Kothak warna LEACREE utawa dibutuhake pelanggan
Garansi 1 Taun
Sertifikasi ISO 9001 / IATF 16949

singleimg_productsimg (4)

Rekomendasi struts spring coil panggantos kanggo model Chrysler

PModel opular

Chrysler

 

Sebring

Kutha & Negara

Voyager

300

PT Cruiser

200

Neon

Concorde

Cirrus

Pasifik

Crita Instalasi:
singleimg_productsimg (4)

Komitmen kanggo Kualitas

LEACREE nindakake operasi sistem mutu ISO9001 / IATF 16949 kanthi ketat lan nggunakake fasilitas laboratorium pengujian lan teknik uji coba tingkat lanjut kanggo njamin produk kita bisa nemokake utawa ngluwihi spesifikasi OE. Lan produk anyar kudu dimuat nganggo mobil kanggo tes dalan.

Aplikasi liyane:
LEACREE nyedhiyakake macem-macem strut suspensi mobil kanggo pasar mburi sing nutupi macem-macem jinis model kendharaan kalebu Mobil Korea, Mobil Jepang, Mobil Amerika, Mobil Eropa lan Mobil Cina.

singleimg_productsimg (5)

Hubungi kami kanggo katalog lengkap babagan penyerap lan strut kejut suspensi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita