Kit Auto Absolber Shock suspensi Olahraga Mobil China kanggo Volkswagen Golf Passat

Katrangan singkat:

Dibandhingake karo penyerap kejut suspensi lan perakitan strut lengkap, LEACREE Sports Suspension Downing Kit duwe kaluwihan kanggo nyetel dhuwure kendaraan lan nggedhekake kenyamanan kendharaan kendharaan, pamilik mobil bakal luwih ngontrol kendharaan.


Detail Produk

Tag Produk

Sorotan Teknologi:

Adhedhasar mobil asli, kanthi nyuda dhuwur spring kanggo nggayuh tujuan nyuda dhuwur awak kendaraan (udakara 30-40mm) lan nambah stabilitas kendharaan.
Ora perlu ngganti bagean suspensi liyane kayata rod penghubung.

Technology-Highlights

Peningkatan Kinerja

1.Gunakake minyak nyerep kejut kinerja dhuwur :
Kanthi anti-foaming lan viskositas sing luwih dhuwur kanggo njamin kestabilan kekuatan redhot penyerap nalika digunakake.

2. Sistem katup kontrol sing luwih tepat :
Kanthi kekuwatan sing luwih gedhe lan kontrol sing luwih tepat.

3. Solusi suspensi Kabeh-Ing-Siji:
Nggunakake majelis sing nggabungake penyerap kejut, sumber, pucuk ndhuwur, lan bantalan kanggo ngindhari rasa ora aman lan kesalahan sing disebabake amarga disassembule majelis, ngirit wektu.

imgsijg6sdgg

Spesifikasi:

Jeneng Bagian Penyerep Shock suspensi Olahraga Mobil
Fitment Kendaraan Volkswagen Golf Passat
Papan ing Kendharaan: Ngiwa / Kanan, Ngiwa / nengen
Kit Klebu Déwan strut lengkap ing ngarep, penyerap kejut mburi lan spring (sawetara model kanggo sisih mburi)
Pakkage Kothak warna LEACREE utawa dibutuhake pelanggan
Garansi 1 Taun

Rekomendasi olahraga suspending kit kanggo model VW:

Mobil Model  Taun Nomer sasis Mesin
Golf 2014-2018 BN1 1.6
Golf 2019- MQB 1.4T
CC 2010-2018 990/991 1.8T / 2.0T
LAVIDA
BORA
2008.06-2018 2001.01-2016 A4 \ A4 (1J) 1.4T / 1.6L
Passat
Sagitar
MAGOTAN
2011-2016 2006-2011 2007-2016 B7 (3C) 1.4T / 1.8T / 2.0T
Golf6 2009-2014 1.4T / 2.0T
Jetta 2012-2019 A05 + 1.4L / 1.6L / 1.5

Crita Instalasi Suspensi Olahraga LEACREE

Installation Story of LEACREE Sports Suspension

Aplikasi Liyane

Minangka pabrikan utama suspensi aftermarket, LEACREE nawakake solusi suspensi kabeh-kanggo-siji kanggo kendaraan penumpang lan bisa nggawe penyerap kejut kanggo kendaraan off-road kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan.

Advantages of LEACREE car shock

Yen sampeyan duwe priksaan bab kita penundaan olahraga penyerap kejut lan kit nyuda struts, wenehana dihubungi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita