Suspensi Udhara Ngarep Spring Absorber kanggo AUDI A8 Q7

Katrangan singkat:

Suspensi Udara LEACREE kanggo AUDI BMW Land Rover kasusun saka karet lan plastik sing awet banget. Kantong kasebut dipasang nganti tekanan sing tepat kanggo niru rasio kompresi spring koil tradisional. Produk penundaan udara mulihake dhuwur, stabilitas, lan kontrol kulo kaya produk adhedhasar coil spring adhedhasar LEACREE nanging kanthi mupangat tambahan kemampuan nyetel meh tanpa wates lan kemampuan leveling beban.


Detail Produk

Tag Produk

Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI

Fitur:

  • Karakteristik koefisien elastisitas langkah demi langkah bisa njaga adhesi tanah kanthi apik ing lemah sing ora rata. Iki fitur hard. Nalika fitur sing empuk uga dibutuhake ing spall lan ground bump kanggo nambah kenyamanan nyopir. Banjur mupangat sing paling gedhe ing musim semi yaiku nggabungake adhesi lahan lan kenyamanan nyopir.
  • Katup solenoid bisa nyetel damper kanggo nemokake macem-macem lemah lan koefisien elastisitas, kanggo ngredhakake geter lan tetep bisa nyetir.
  • Karet alam sing diimpor kualitas apik lan kabel spesifikasi sing dhuwur kanggo njaga keamanan lan daya tahan.
  • Ngadopsi silinder presisi tinggi, minyak bermutu kanggo njamin daya tahan lan umur siklus.
  • Struktur tabung dobel kanthi nitrogen tekanan rendah bisa nambah kinerja nyopir.
  • Pangobatan proteksi anticorrosion jangka panjang. (PAIT BLACK UTAWA WARNA).
  • Rentang nggunakake suhu -20 ℃ ~ 80 ℃ utawa minangka sarat pelanggan.
  • Utas disambungake karo awak, poros disambungake karo posisi ban.

singleimg

Rekomendasi penundaan udara OE kanggo model AUDI

LEACREE NO.

MODEL

APLIKASI MOBIL

Taun

LOKASI

OE

601000039

AUDI

A8 D3 (4E)

2002-2010

KANAN ngarep

4E0616040AF

601000049

AUDI

A8 D3 (4E)

2002-2010

NGiwa Ngarep

4E0616039AF

601000219

AUDI

A8 D4

2010-2015

DEWE

4H0616039D
4H0616039T

601000019

AUDI
VW
PORSCHE

AUDI Q7 (4L)
VW TOUAREG (7LA, 7L6 saben7L7)
PORSCHE CAYENNE (955)

2006-2010
2001-2010
2001-2010

KANAN ngarep

7L8616040D

601000029

AUDI
VW
PORSCHE

AUDI Q7 (4L)
VW TOUAREG (7LA, 7L6 saben7L7)
PORSCHE CAYENNE (955)

2006-2010
2001-2010
2001-2010

NGiwa Ngarep

7L8616039D

601000229

AUDI
VW
PORSCHE

AUDI Q7 (4L)
VW TOUAREG (7LA, 7L6 saben7L7)
PORSCHE CAYENNE (955)

2006-2010
2001-2010
2001-2010

Bener REAR

7L8616020D

601000239

AUDI
VW
PORSCHE

AUDI Q7 (4L)
VW TOUAREG (7LA, 7L6 saben7L7)
PORSCHE CAYENNE (955)

2006-2010
2001-2010
2001-2010

REAR NGiwa

7L8616019D

601000249

AUDI

AUDI Q7
PORSCHE CAYENNE
VW TOUAREG

2011-

KANAN ngarep

7P6616040N

601000259

AUDI

AUDI Q7
PORSCHE CAYENNE
VW TOUAREG

2011-

NGiwa Ngarep

7P6616039N

Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI (2)
Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI (1)
Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI (4)
Front Air Suspension Spring Shock Absorber for AUDI (3)

Aplikasi liyane:

Minangka pabrikan Cina ISO9001 / IATF16949 sing nduwe produk suspensi kualitas tinggi, fokus LEACREE ing kendharaan strut lengkap, penyerap kejut, spring coil, lan produk suspensi udara kanggo kendaraan penumpang populer sing nutupi mobil Asia, mobil Amerika lan mobil Eropa. Produk kasebut dirancang kanthi teknologi canggih kanggo menehi kenyamanan nyopir premium.
Kita isih nggawe luwih akeh model kanggo nyedhiyakake jangkoan sing tepat wektu kanggo para pelanggan sing dihargai.

singliemg2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita