Apa kendaraanku kudu didadekake siji sawise diganti struts? 

Ya, disaranake sampeyan nindakake jajaran nalika ngganti strut utawa nindakake tugas utama kanggo penundaan ngarep. Amarga penghapusan strut lan instalasi duwe pengaruh langsung ing setelan camber lan caster, sing bisa ngowahi posisi alignment ban.

newsimg

Yen sampeyan ora bisa ngrampungake sawise ngganti assembling struts, bisa nyebabake macem-macem masalah kayata ban ban prematur, bantalan rusak lan bagean suspensi roda liyane.

Lan elinga manawa keselarasan ora mung dibutuhake sawise diganti strut. Yen sampeyan rutin nyopir ing dalan sing ditumpaki bolongan utawa tekan pinggir dalan, luwih becik sampeyan mriksa kesesuaian rodha saben taun.


Wektu kiriman: Jul-11-2021