Turunake Dhuwur Kendharaan, Ora Standar

Kepiye supaya mobil sampeyan katon sportif tinimbang ora tuku mobil anyar? Ya, wangsulane yaiku ngatur kit suspensi olahraga kanggo mobil sampeyan.

Amarga mobil olahraga sing didhukung utawa kinerja asring larang lan mobil-mobil kasebut ora cocog kanggo wong-wong sing duwe anak lan kulawarga, disaranake Kit Mudhunake Olahraga LEACREE, sing bakal nggawe SUV, sedan, utawa hatchback saiki sampeyan katon sportif. Sampeyan ora prelu ngganti bagean suspensi liyane kanggo kustomisasi kaya ngono. Kit iki kalebu rakitan strut lengkap ing ngarep, penyerap kejut mburi lan spring (sawetara model strut kanggo sisih mburi).

Artikel iki nyritakake babagan crita instalasi kit nurunake suspensi olahraga LEACREE kanggo Honda Civic. Mudhunake dhuwur kendaraan, dudu standar sampeyan.

Not Your Standards (2)
Not Your Standards (1)

(Perakitan suspensi olahraga ngarep)

Lower Your Vehicle Height (2)
Lower Your Vehicle Height (1)

(Geter mburi lan spring koil)

Kendaraan sing diturunake kanthi bener ora mung bakal katon luwih apik, nanging uga bakal ngedhunake pusat gravitasi kanggo karakteristik penanganan sing luwih apik, nyedhiyakake rasa dalan sing luwih apik, lan nyuda gulung awak sing gedhe banget.


Wektu kiriman: Jul-11-2021