Mode Gagal Utama kanggo Shock Absorber

Main Failure Mode of Shock Absorber

1. Kebocoran Minyak: Sajrone siklus urip, damper bisa ndeleng utawa metu saka lenga saka njero sajrone kahanan statis utawa kahanan kerja.

2. Gagal: Penyerap kejut ilang fungsi utamane sajrone urip, biasane kapiten damping ngilangi ngluwihi 40% kekuwatan redhug sajrone urip layanan.

3. Swara ora normal: Sajrone urip pereda, swara ora normal sing digawe saka gangguan perangan sajrone proses kerja (swara gesekan sing digawe nalika lenga redes mili liwat sistem katup ora normal).


Wektu kiriman: Jul-11-2021