Nyerep Shock utawa Déwan Strut Lengkap?

Shock Absorber or Complete Strut Assemblysingleimg (2)
Saiki ing gerbang aftermarket kendharaan lan pasar komponen panggantos struts, Strut Lengkap lan Shock Absorber dadi populer. Nalika kudu ngganti kejutan kendharaan, kepiye milih? Mangkene sawetara tips:

Strut lan kejut mirip banget karo fungsine nanging beda desaine. Pakaryan kalorone yaiku ngontrol gerakan musim semi sing gedhe banget; Nanging, strut uga komponen struktural saka suspensi kasebut. Struts bisa njupuk rong utawa telung komponen suspensi konvensional lan asring digunakake minangka titik pangsi kanggo kemudi lan kanggo nyetel posisi rodha kanggo tujuan jajaran. Umume, kita krungu babagan ngganti penyerap kejut utawa damper. Iku mung nuduhake ngganti shock absorber utawa strut kosong nalika isih nggunakake spring coil, mount, buffer, lan strut liyane. Nanging, bakal nyebabake masalah kayata atenuasi elastisitas musim semi, penuaan umur, deformasi buffer saka kakehan kanggo pengaruhe umur kejerepan kejut anyar uga nyopir sing nyenengake. Pungkasane, sampeyan kudu langsung ngganti bagean kasebut. Strut Lengkap kasusun saka penyerap kejut, spring coil, mount, buffer lan kabeh bagean sing gegandhengan kanggo mulihake dhuwur kendharaan, kendharaan, lan kontrol kendharaan kanthi cepet.

Tips: Aja cukup kanggo ngganti strut telanjang sing bisa nyebabake dhuwur nunggang lan nyebabake masalah nglacak dalan.

Proses Instalasi
Absorber kejut (Strut Bare) 

Shock Absorber or Complete Strut Assemblysingleimg (4)

1. Tandhani kacang ing pucuk ndhuwur sadurunge dibukak supaya bisa nginstal strut anyar ing posisi sing bener.
2. Copot strut lengkap.
3. Copot strut lengkap karo mesin spring khusus lan tandhani komponen sajrone disassemble supaya bisa dipasang maneh ing posisi sing bener, utawa instalasi sing salah bakal nyebabake owah-owahan kekuwatan utawa gangguan.
4. Ganti strut lawas.
5. Priksa bagean liyane: Priksa manawa bantalan kasebut ora fleksibel utawa rusak kanthi endapan, apa bemper, boot kit lan isolator wis rusak. Yen prewangan kasebut ora digunakake utawa rusak, mangga ganti sing anyar, utawa bakal nyebabake pangaribawa strut utawa nyebabake gangguan.
6. Instalasi Strutly Strutely: Sepisanan, aja kena utawa clamp rod piston kanthi obyek sing atos nalika dipasang supaya ora rusak ing permukaan batang piston lan nyebabake bocor. Kapindho, priksa manawa kabeh komponen ing posisi sing bener supaya ora ana gangguan.
7. Pasang strut lengkap ing mobil.

Struts Lengkap

Shock Absorber or Complete Strut Assemblysingleimg (1)

Sampeyan mung bisa miwiti ganti saka langkah kaping enem ing ndhuwur. Dadi solusi kabeh-kanggo-siji kanggo instalasi strut, luwih gampang lan luwih cepet.

Kaluwihan lan Kerugian

  Kauntungans Kerugians
Struts Bare 1. Mung luwih murah tinimbang strut lengkap. 1. Wektu Instalasi Ngonsumsi:  Butuh luwih saka siji jam kanggo nginstal.
2. Mung ganti strut, lan ora ngganti bagean liyane ing wektu siji (Mungkin bagean liyane kaya bagean karet uga ora duwe kinerja lan stabilitas sing apik).
Struts Lengkap 1. Solusi Kabeh-Siji: Strut lengkap ngganti strut, spring lan bagean sing gegandhengan ing wektu sing padha.
2. Ngirit Wektu Instalasi: 20-30 menit ngirit saben strut.
3. Stabilitas Liyane: Stabilitas sing apik bisa mbantu kendharaan luwih suwe.
Mung larang regane tinimbang struts kosong.

Shock Absorber or Complete Strut Assemblysingleimg (3)


Wektu kiriman: Jul-11-2021