Napa Mobilku Kudu Penting Nyerep

A: Penyerap kejut bisa digunakake bebarengan karo sumber kanggo nyuda pengaruh nabrak lan potholes. Sanajan sumber banyu kanthi teknis nyerep pengaruhe, penyerap kejut sing ndhukung spring kanthi nyuda gerakane.

Shock-absorbers-work-alongside-the-springs-to-reduce-the-impact-of-bumps-and-potholes.-Even-though-the-springs-technically-absorb-the-impact,-it-is-the-shock-absorbers-which-support-the-springs-by-reducing-their-motion.

Kanthi penyerap kejut LEACREE lan perakitan musim semi, kendharaan kasebut ora bouncing munggah lan mudhun kaya edan sawise sampeyan nabrak plumbulan.

Hubungi sampeyan kanggo informasi lengkap babagan kejutan mobil lan strut.   
E-mail: info@leacree.com


Wektu kiriman: Jul-28-2021